04 iunie 2023

Ce plasturi fototerapeutici folosim ca sa combatem eficient durerea

 

Daca ti-a fost util acest articol poti sa ne lasi un mesaj

Prenume
Nume
Adresa ta de e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Plasturii fototerapeutici se folosesc cu succes și eficiență în ceea ce privește managementul durerii încă de la apariția lor din 2005, când au intrat pe piață plasturii Icewave

Atunci când avem o durere cronică sau acută, avem o varietate de plasturi fototerapeutici  pe care îi  putem folosi în mod specific pentru a avea cele mai bune rezultate. Compania Lifewave este o companie bazată pe știință și fiecare dintre aceste efecte și beneficii sunt supuse cercetării și studiilor clinice (pe care le vom detalia în acest articol).

Când întâlnim durerea de orice natură, știm că medicamentele nu rezolvă cauza și în plus au o multitudine de efecte secundare dăunătoare. Iată o parte din plasturii fototerapeutici care pot fi folosiți cu succes pentru durer

Plasturii X39 scad nivelul durerii și inflamației prin faptul că ridică nivelul peptidei de cupru, peptida care are un efect puternic asupra inflamației din corp. Când aveți de a face cu durerea cronică X39 este excelent.

 

O mică parte din utilizatori experimentează însă și o creștere a nivelului durerii atunci când încep să folosească X39. De ce?

Atunci când există un țesut deteriorat în corp, să zicem că ați avut un anume tip de rană pentru o perioadă mai mare de timp, iar pentru ca acest țesut vechi să fie înlăturat, corpul trebuie să ridice nivelul chimicalelor inflamatorii pentru a înlătura țesutul deteriorat și a face loc unui țesut nou și unor celule noi sănătoase. Atunci când inflamația se ridică, vom experimenta asta ca pe o creștere a nivelului durerii, care însă va dura doar câteva zile.

 

Tot pentru durere atât cronică cât și acută vom folosi plasturii Icewave.

Pentru plasturii Icewave s-au facut 18 studii clinice de specialitate și nenumărate măsurători în diverse tehnici depre care vom discuta.

Unul dintre cele mai importante studii a fost realizat în 2013, în Franta de către dl Dr. Pierre Volckman , o autoritate în domeniul studiului managementului durerii. Acest studiu a fost foarte amplu și a fost realizat pe 100 de persoane într-un spital din Franța pentru a vedea efectele plasturilor, în cazul durerilor cauzate de osteoartrită. După aplicarea plasturilor, în primele 5 minute subiecții au raportat o amelioare scăzută a durerii, însă după 15 min 92% au realizat o descreștere satisfăcătoare a durerii. Aceasta  indică faptul că atunci când îi folosiți nu trebuie să fiți descurajați de lipsa efectului și să schimbați modalitatea de lipire sau să folosiți în asociere cu un alt plasture.

Alt studiu publicat în TANG-The International Journal Of Traditional Genuine Medicine arată eficiența plasturilor în reducerea durerii musculo-scheletale fără nici un dubiu.

Un alt studiu publicat în Jurnalul Asociației Medicale Americane a Medicinei Holistice Veterinare realizat pe cai, arată fără nici o îndoială același lucru.

 

Cum a fost măsurată eficiența plasturilor fototerapeutici?

 

Există mai multe metode de a analiza durerea și de a colecta date care s-au folosit și în studiile clinice:

  • prin chestionarea subiectului înainte/după aplicare.
  • analiza sângelui pentru a arăta ce markeri inflamatorii au fost reduși după aplicare
  • camera infra-roșu/imagistica medicală care arată exact localizarea durerii și reducerea acesteia după aplicare.
  • Măsuratori efectuate cu AcuScopul Electric care funcționează în felul urmator:

 

Să zicem că cineva suferă de o durere de genunchi. Acest echipament este folosit pentru a măsura conductivitatea țesutului. Cu alte cuvinte, atunci când există durere se produce o schimbare în conductivitatea electrică a corpului și ca rezultat impulsurile nervoase nu mai pot “curge” prin acel țesut, iar creierul percepe acest lucru ca și durere. Electro AcuScopul determină dacă se înregistrează modificări anormale în țesut. S-a demonstrat că după aplicarea plasturilor în cazul durerii, măsurătorile ulterioare cu acest echipament au indicat normalizarea conductivității în țesut.

Plasturii Aeon (puternic antiinflamatori) mai ales când este folosit cu ceilalți plasturi și poziționat pe vertebra C7. Deci se poate folosi împreună cu Icewave și X39.

 

Plasturii Glutation. 

Cum putem folosi glutationul pentru a ne elibera de durere? Acesta poate fi aplicat cu succes pentru ameliorarea simptomelor în cazuri de Parkinson , Artrită și alte stări de sănătate care au la bază inflamația și durerea!!

S-a demonstrat prin cercetări elaborate, că toate bolile cornice au un numitor comun și anume nivelul scăzut de glutation din corp. Când nivelul acestui antioxidant care se găsește peste tot în corp va fi ridicat, inflamația va fi redusă iar funcțiile sistemului imunitar vor fi susținute. Dacă aveți pe cineva cu boli cornice, o combinație puternică este GLUTATION cu X39, pentru a ameliora simptomele și a crește calitatea vieții.

 

Plasturii Carnosina. 

Au aplicații valoroase pentru ameliorarea durerii. Spre deosebire de glutation , carnosina este un nutrient care se găsește în mușchi, creier și inimă și este unul dintre cei mai importanți antioxidanți când vine vorba de longevitate. În legatură cu durerea, acesta poate fi folosit cu succes atunci când este vorba despre o ruptură musculară, pentru că este stocată în mușchi, tendinite și tennis elbow.

 

Plasturii Nirvana.

Da, plasturele Nirvana poate contribui la reducerea durerii. Cu toate că el este realizat specific pentru a ridica nivelul endorfinelor beta (hormonul fericirii) și a îmbunătăți sinteza de colagen. Endorfinele sunt de 20, 30 de ori mai puternie decât morfina. Insă pentru a vedea efectele aplicării acestor plasturi este nevoie de răbdare, deoarece schimbările de la nivelul sistemului nervos se produc începând de la 2 la 3 săptămâni.

 

Logo ReNat

Contact

 

Adresa: Brasov, Calea Bucuresti 7 bl. 42

 

Telefon: Claudia +40722433257

 

              Florin:   +40722222797 

 

   Email: contact@renat.ro