04 iunie 2023

Cum pierzi in greutate cu plasturii fototerapeutici

 

Daca ti-a fost util acest articol poti sa ne lasi un mesaj

Prenume
Nume
Adresa ta de e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Conform statisticilor, românii sunt cei mai mari consumatori de zahăr din Europa, media națională fiind de 30 kg/ an pe cap de locuitor. Această cantitate este de două ori mai mare decât media europeană. Totoadată, pe fondul consumului excesiv de zahăr, românii se află printre „campionii” Europei la boli precum diabet, obezitate și boli ale inimii, depășind cu mult limitele recomandate de Organizația Mondială a Sănătății când vine vorba de consumul de zahăr. Acest consum este generat și de zahărul ascuns din alimente și de faptul că acesta este trecut pe etichete sub diferite denumiri.

 

Zahărul și problemele de sănătate

 

Foarte multă lume este conștientă de riscurile unei alimentații nesănătoase și de riscurile consumului excesiv de zahăr asupra sănătății și apelează la diete și diverse suplimente de slăbit, dar nu reușesc să își țină apetitul sub control. Suplimentele de slăbit sunt populare mai ales în rândul femeilor, dar foarte puține și-au dovedit eficacitatea. Efectele adverse ale acestora nu sunt însă de neglijat. Printre acestea se numără riscul de deshidratare (datorită efectului diuretic), stări de nervozitate, insomnii, greață sau tulburări de ritm cardiac. Pe lângă acest fapt, suplimentele nu sunt uneori testate suficient, iar lista totală de ingrediente nu este afișată pe produs. Asociat cu lipsa de mișcare și absența unei diete echilibrate, beneficiile de pe urma acestor suplimente se pot transforma ușor în efecte nocive care contribuie la formarea unui cerc vicios nesănătos.

 

Este momentul să faci ceva diferit! Încearcă o nouă abordare în pierderea greutății!

 

Nu în mod surprinzător, creierul nostru joacă un rol important atunci când vine vorba de senzația de foame sau de sete. În mod specific, o anumită regiune a creierului nostru, hipotalamusul, este responsabil de o serie de reacții biochimice complexe. Conform ultimelor studii, neuronii din această zonă a creierului sunt conectați cu glanda pituitară, tensiunea arterială, comportamentul matern, reflexe gastrice, temperatura corpului și bineînțeles, cu apetitul și setea. Hipotalamusul este direct responsabil de răspunsul nostru la mâncare (ce și cât mâncăm), la miros și la schimbări în lumina ambientală. Cu alte cuvinte, este responsabil de menținerea echilibrului și armoniei în corpul nostru. Atunci când consumăm zahăr, au fost observate schimbări bioelectrice distincte la nivelul lui. Dacă ne folosim de cunoștințele medicinei chineze și de tehnologia modernă și inovativă a fototerapiei, apetitul poate fi echilibrat prin reglarea funcției hipotalamusului într-o manieră ușoară, accesibilă: cu o singură aplicare pe zi a plasturilor fototerapeutici SP6 Complete, la nivelul pielii, în anumite puncte specifice de acupunctură.

 

Cum te ajută plasturii SP6 Complete să slăbești?

 

Plasturii SP6 Complete au efecte mult mai puternice asupra sănătății tale decât ai crede. Controlul poftei de mâncare și de dulce este mai ușor ca niciodată, cu acești plasturi. Dacă ai încercat nenumărate diete și suplimente de slăbit cu efecte adverse, fără niciun rezultat, acum ai la îndemână o tehnologie modernă, de a stimula anumite puncte de pe corp, cunoscute de mii de ani în a fi eficiente pentru echilibrarea apetitului. Însă plasturii fototerapeutici SP6 Complete sunt mai mult de atât. Cu toate că majoritatea oamenilor folosesc SP6 pentru a scăpa de câteva kg în plus, nu este vorba doar de efectul de scădere în greutate. Majoritatea femeilor care l-au încercat au experimentat o parte din următoarele beneficii: mai multă energie, detox, reducerea simptomelor menopauzei.

Denumirea plasturilor vine de la Meridianul Splină – Pancreas, unul dintre  cele 12 meridiane pereche și au un rol important în toate procedurile pe meridiane.

Iată de ce! Pentru că se aplică și stimulează 3 puncte de acupunctură foarte importante.

PUNCTUL SPLEEN 6 se numește și “Tree Yin Intersection”, deoarece unește toate cele trei meridiane Yin de acupunctură ale piciorului , canalele de splină, ficat și rinichi. Acest lucru face Spleen 6 să fie un punct extraordinar pentru susținerea uterului și a abdomenului inferior, deoarece toate aceste canale trec prin acea zonă și au o acțiune directă asupra sănătății femeilor. Stimularea acestui punct susține:

  • o menstruatie regulată,
  • circulația în zona uterină și în zona abdomenului inferior,
  • tratamentul și recuperarea postpartum,
  • recuperarea abdominală inferioară, după intervenție chirurgicală sau traumă,
  • reglarea tuturor sângerărilor în organism, dar în special a sângerărilor uterine,
  • calmarea stărilor anxioase, de insomnie sau palpitații,
  • funcțiile digestive generale,
  • ameliorarea durerii pelvine,
  • combate retenția apei/ edemul picioarelor.

Deoarece acționează atât de puternic asupra organelor pelvine, Spleen 6 este clasificat drept cel mai important punct al abdomenului inferior. Gândește-te la orice problemă menstruală, de la sângerare neregulată sau menstruație lentă ori crampe. SP 6 poate fi folosit și pentru durerea pelviană, cum ar fi boala inflamatorie pelvină, chisturile, aderențele pelvine, herniile sau alte intervenții chirurgicale abdominale inferioare. Spleen 6 (SP6) este util și pentru durerile și tensiunea digestivă. Acest lucru are sens, deoarece splina este un important organ digestiv.

PUNCTUL ST36 (stomach 36).

Este cunoscut și ca punctul longevității sau punctul celor 100 de boli, care controlează activitatea organelor care se află în jumătatea inferioară a corpului, cât și activitatea măduvei spinării în părţile responsabile de funcționarea tractului gastrointestinal, a organelor genitale, rinichilor şi glandelor suprarenale.

PUNCTUL K3 (Kidney 3)

Stimularea acestui punct întărește vitalitatea, ameliorează simptomele menopauzei, infertilitatea, transpirație nocturnă, incontinența.

Pentru problemele mele care au inclus subțierea endometrului și sângerări, eu am folosit cu preponderență punctul SP6, cu rezultate extraordinare: am aplicat plasturii SP6 în aceste 3 puncte, pe piciorul stâng. Recomandarea este să rotești punctele în fiecare zi, 5 zile pe săptămână. Complementar, dacă dorești să pierzi în greutate, poți folosi împreună plasturii X49, ENERGY ENHANCER și plasturii Glutation, cu condiția să consumi multă apă cand îi folosești!

Plasturii SP6 complete îmbunătățesc funcția organelor interne*.

Rezultatele au arătat o îmbunătățire extrem de semnificativă a stării funcționale fiziologice a ficatului, pancreasului, rinichiului drept și stâng; a stării funcționale a tiroidei, a intestinelor și a hipotalamusului; a stării funcționale a glandelor suprarenale stângi și drepte. Glanda pituitară nu a prezentat o îmbunătățire semnificativă.

Pe scurt, datele generale din acest studiu au demonstrat că plasturii SP6 purtați zilnic pe o perioadă de 1 săptămână au produs o îmbunătățire semnificativă a stării funcționale fiziologice a ficatului, pancreasului, rinichilor drept și stâng în medie cu > 97%; o îmbunătățire semnificativă a stării funcționale a tiroidei, intestinelor și hipotalamusului în medie cu > 87% și o îmbunătățire semnificativă a glandelor suprarenale în medie cu > 75%.

Altfel spus, toate organele, cu excepția glandei pituitare, au obținut o îmbunătățire semnificativă a stării funcționale fiziologice celulare comparativ cu valoarea inițială, în medie cu > 89%.

 

*DATE DIN STUDIUL CLINIC ASPURA PLASTURILOR SP6 COMPLETE Sherry Blake ‐ Greenberg ND, MA, HMD și Homer Nazeran dr., CPEng (Biomed.) * Health Integration Therapy, Palos Verdes Estates, California 90274, SUA * Inginerie electrică și computerizată, Universitatea din Texas la El Paso, El Paso Texas 79968 , STATELE UNITE ALE AMERICII.

 

Logo ReNat

Contact

 

Adresa: Brasov, Calea Bucuresti 7 bl. 42

 

Telefon: Claudia +40722433257

 

              Florin:   +40722222797 

 

   Email: contact@renat.ro