Si nu este vorba doar de concepere! Un corp echilibrat va putea concepe mai usor si va putea duce la termen un copil sanatos.

Inainte de a concepe un copil este necesar sa fi sanatoasa, echilibrata, si fizic si emotional, pentru a putea faca perioadei de schimbari care vor avea loc in corpul tau si la care va trebui sa faci fata fara medicamente. Dupa ce vei naste va fi o alta perioada dificila pe care nu vei vrea sa o ratezi datorita problemelor nerezolvate.

 

Îți mulțumim că ai ales să ne vizitezi și suntem dornici să începem împreună această călătorie spre o sănătate optimă și o concepție sănătoasă!

Rezolva sau atenueaza

 

Dacă te confrunți cu dificultăți în a rămâne însărcinată, vrem să îți oferim o soluție naturală și eficientă pentru a-ți spori șansele de concepție - terapia Bowen.

Tehnica Bowen ajută cuplurile infertile prin:

Echilibrarea sistemului endocrin (hormonal).

Ajută la echilibrarea și stabilizarea zonei pelvine

Reglarea ciclului menstrual

Creșterea fertilității atât a masculinului, cât și a femeii

Eliberarea stresului mental și emoțional

Infertilitate

Terapie Bowen pentru cuplurile care nu pot avea copii

Logo ReNat

Contact

 

Adresa: Brasov, Calea Bucuresti 7 bl. 42

 

Telefon: Claudia +40722433257

 

              Florin:   +40722222797 

 

   Email: contact@renat.ro

 

Echilibreaza sistemul endocrin

 

Terapia Bowen este o abordare holistică și neinvazivă care utilizează mișcări ușoare și presiune blândă pentru a restabili echilibrul corpului și a îmbunătăți circulația sângelui și a limfei. Acest lucru poate ajuta la eliminarea tensiunii și a disfuncționalităților care pot afecta fertilitatea.

Prin intermediul terapiei Bowen, vom lucra cu tine pentru a identifica și trata orice probleme fizice sau emoționale care pot împiedica concepția. De asemenea, vom crea un plan personalizat de tratament pentru a-ți spori șansele de a rămâne însărcinată și pentru a susține o sarcină sănătoasă.

 

Regleaza ciclul mestrual

 

Pe lângă îmbunătățirea fertilității, terapia Bowen poate ajuta și în tratarea altor probleme de sănătate asociate cu fertilitatea, cum ar fi endometrioza, sindromul ovarian polichistic (SOP), tulburările de ovulație și disfuncția erectilă masculină.

 

Reduce stresul

 

Echipa noastră de terapeuți Bowen este dedicată să ofere servicii personalizate și de calitate pentru toți clienții noștri. Suntem aici pentru a te sprijini în călătoria ta către o concepție sănătoasă și pentru a îți oferi resurse și suport în fiecare pas al procesului.