Daca sunteti in cautarea unui mod de a va ajuta sa invingeti suferintele si durerile, puteti sa alegeti Tehnica Bowen!

Capacitatea noastra de a ne vindeca este mai mare decat suntem obisnuiti sa credem. Daca va taiati la beget, corpul poate isi mobilizeaza resursele naturale propii si vindeca degetul.

In acelasi fel, in momentul in care corpul se relaxeaza suficient de profund si este stimulat corespunzator, el poate sa se REgenereze in mod NATural, sa se vindece singur, REvenind la starea lui NATurala de sanatate. 

Suntem aici pentru a va sprijini in calatoria spre recuperare si stare de bine.

Trebuie sa ma dezbrac?

 

Nu trebuie sa fii dezbracat, este necesar ca sa fi lejer imbracat, cu haine subtiri din bumbac, astfel incat atunci cand terapeutul face miscarile pe corpul tau, sa nu ii alunece degetele. Terapia Bowen se poate face si stand pe scaun pentru cei care nu se pot intinde pe pat, se poate face si stand pe o parte in cazul gravidelor de exemplu, sau se poate face si in bratele mamei in cazul bebelusilor. Una din conditii este ca atunci cand primesti Bowen sa stai intr-o pozitie cat mai relaxata, muschii, tendoanele, fascia, intregul corp sa nu fie tensionat.

Pentru asta vei avea propia incapere in care sa te relaxezi, fara grija ca vei sforai si vei deranja pe cineva.

Deplasarile osoase se re-aliniaza, desi nu se executa nici o manipulare a articulatiilor sau oaselor, ca in chiropractie

Meridianele energetice se restabilesc imediat, desi practica nu se bazeaza pe meridiane si nu se aseamana nici cu acupunctura, nici cu presopunctura

Echilibrul psihic se normalizeaza, desi nu este necesara invocarea unui raspuns emotional

Tensiunile musculare si incordarile se elimina, iar circuitul limfatic normal se restabileste desi nu se maseaza muschii, ca in masajul terapeutic

Echilibrul se va stabili din nou in corpul tau si vei REveni la starea ta NATurala de bine.

Durata unei ședințe Bowen.
 

Dureaza aproximativ 60 de minute, ea poate varia intre 45 si 90 de minute. Rezultatele pot fi remarcabile, uneori chiar de la prima ședință de tratament, depinzând totusi de condițiile existente, dacă este o problemă acută sau cronică, vârsta pacientului și mulți alți factori. Acești factori vor determina și numărul de ședințe de tratament de care un pacient poate avea nevoie pentru ca toate simptomele să dispară. Este dovedit faptul că 95% dintre pacienți răspund pozitiv după doar 3 sau 4 ședințe de tratament.

Ședințele de tratament se fac o dată pe săptămână, dar in functie de nevoile pacientului se pot face la 2 sau chiar 3 saptamani. De ce asa de rar? Pentru a da timp organismului sa se REfaca, sa se RElaxeze, iar in perioadere le relaxare sa aiba timp sa se vindece singur, sa REvina la starea lui NATurala de sanatate.

De ce terapie Bowen?

 

Datorită abordării sale relativ blânde, corpul tau se va relaxa si poate chiar vei adormi pe patul de terapie. Nu trebuie sa iei medicamente sau suplimente de nici un fel, dar va trebui sa te hidratezi si poate va fi nevoie ca odata ajuns acasa sa faci niste exercitii usoare, in limita confortului tau.

Terapia Bowen este potrivită tuturor, de la nou-născut până la adulti de orice varsta.

 

Fara riscuri!

 

Terapia Bowen nu are riscuri pentru sănătate, fiind complet noninvazivă. Se recomandă pacienților de orice vârstă și sex, însă nu poate fi combinată cu alte terapii. Fiindcă presupune să îi oferim organismului răgazul de a se vindeca singur, orice interventie mecanica sau energetica din alte tehnici de medicină alternativă pot bruia echilibrul necesar. Intreaba-ti terapeutul daca mai faceti o forma de terapie daca poate fi combinata cu Terapia Bowen.

Terapia Bowen

Logo ReNat

Contact

 

Adresa: Brasov, Calea Bucuresti 7 bl. 42

 

Telefon: Claudia +40722433257

 

              Florin:   +40722222797 

 

   Email: contact@renat.ro

 

Cum decurge o sedinta de Terapie Bowen?

 

La prima intalnire cu teraputul, vom petrece un timp impreuna ca sa vedem de ce ai ales sa vii la terapie, care sunt problemele de sanatate si ce putem face ca sa te ajutam sa te intorci la starea ta naturala de bine.

Apoi te vei aseza pe patul de terapie cu spatele in sus, cu talpile usor iesite in afara patului si mainile asezate pe langa corp, intr-o pozitie cat mai comoda ca sa te poti relaxa cat mai profund. Daca este nevoie te poti ajuta de o perina sau doua, ca pozitia sa fie cat mai relaxanta. 

 

Ce imi face la terapia Bowen?

 

Dupa ce vei gasi aceasta pozitie comoda, terapeutul iti va cere sa inspiri si sa expiri, dupa care sa-ti ti respiratia si va face cu degetele o miscare usoara pe corpul tau. Apoi inca o data respiratie si miscare, in functie de numarul de miscari necesare, dupa care te va inveli cu o patura si te va lasa singur/a in camera pentru cateva minute. Timp in care corpul tau va procesa informatia primita de mesajele date de teraput prin miscarile respective. Apoi va intra din nou in camera si va face alt set de miscari si tot asa.

La finalul sedintei de terapie iti va face niste recomandari pentru ca terapia sa aiba efect maxim, ca de exemplu sa te hidratezi suficient, sa faci miscare, sa ai rabdare, ca sa-i dai timp corpului tau sa se repare.