Am inceput sa facem cursurile de terapeuti Bowen la Academia de Bowen din Australia si in timp ce invatam, apoi practicam in propile cabinete, de multe ori eram surprinsi de cat de bine functioneaza aceasta terapie, de rezultate pe care le avem continuu. Am continuat pregatirea si am urmat apoi cursurile de avansat si master ale academiei si ne pregatim in mod continuu la diverse cursuri de pregatire periodica ale Academiei.

Ne place ce facem si suntem bucurosi ca ii putem ajuta pe cei care doresc sa se vindece.

Cine suntem si ce facem la ReNat

De ce terapie Bowen. 

De ce plasturii fototerapeutici

In cautarile noastre de a facilita vindecarea clientilor nostrii fara manipulari intense sau introducerea de substante chimice in corpul pacientilor, am descoperit si alte metode de terapie, pe care le-am studiat si invatat. Acesti plasturi fototeraputici folosesc lumina corpului pe care sunt aplicati si o reflecta inapoi, in mod concentrat, nu introduc in corp nimic suplimentar. Sunt aplicati pe punctele de acupunctura descoperite cu milenii in urma de Chinezi, ei deblocheaza fluxurile de enrgie din corp cu rezultate surpinzator de bune in rezolvarea nultor afectiuni. Cum si cu ce rezultate va invitam sa descoperiti in paginile dedicate acestora.

Suntem un grup de terapeuti in medicina alternativa care am descoperit puterea corpului uman de a se REface NATural. Majoritatea am descoperit asta pe propia piele, atunci cand sanatatea noastra era precara, am avut nevoie de terapie si am descoperit de cat de putin este nevoie ca sa ne activam capacitatea de vindecare. Atat de benefica a fost experienta noastra incat am decis ca sa urmam aceasta cale a cunoasterii, ca sa ne ajutam singuri si sa ii ajutam si pe altii cu ceea ce am descoperit si invatat.

Punem pe piata servicii de terapie Bowen si o linie de produse cu totul diferita, plasturii fototerapeutici, care nu introduc nimic in corp. Prin modul lor de a actiona natural, luate separat, suntem fericiti de rezultate remarcabile pe care le au clientii nostri, De ce sunem asta? Pentru ca organismul lor fac toata munca, la ReNat noi doar ii ghidam prin experienta specialistilor de sanatate care sunt deja in echipa noastra, iar feedback-ul bun pe care il avem de la pacienti si colaboratori, ne fac sa fim increzatori ca Terapia Bowen si plasturii fototerapeutici sunt alegerea perfecta ca alternative excelente de terapie. 

Logo ReNat

Contact

 

Adresa: Brasov, Calea Bucuresti 7 bl. 42

 

Telefon: Claudia +40722433257

 

              Florin:   +40722222797 

 

   Email: contact@renat.ro