Terapia Bowen este recunoscuta deja in lume unde se preda in peste 45 de tari, iar unele dintre tarile Europene o au inclusa in sistemul national de sanatate. Partial sau integral sedintele de terapie Bowen sunt decontate de casele de sanatate ale acestor tari. Acesta este un semn ca terapia Bowen va ajunge oficial, la un moment dat si la noi sa faca parte din sistemul de sanatate. O parte dintre colegii nostri terapeuti sunt medici, reusind sa imbine cele doua profesii cu succes.

 

Pentru medicii de familie si nu numai, propunem o colaborare pe segmentele de terapie Bowen unde aceasta s-a dovedit a fi de succes pentru tratarea sau ameliorarea unor boli si/sau simptome, la care pacientii dumneavoastra nu au raspuns intodeauna asa cum v-ati dorit.

 

Puteti sa tineti cont si de faptul ca o parte dintre terapeuti sunt cadre medicale, medici sau asistenti, moase, farmacisti, care au fost si sunt incantati de rezultatele obtinute cu aceasta blanda terapie. Acestia ca majoritatea dintre noi, au descoperit terapia Bowen atunci cand un pacient de-al lor s-a vindecat cu ajutorul terapiei, sau cand chiar ei insisi au beneficiat de ea si au fost uimiti de rezultate.

 

Un alt motiv bun poate fi ca aproape toate echipele sportive natiponale ale Romaniei, au in componenta medici sau terapeuti care cunosc terapia Bowen si o folosesc.

Medicii de familie si Terapia Bowen

Logo ReNat

Contact

 

Adresa: Brasov, Calea Bucuresti 7 bl. 42

 

Telefon: Claudia +40722433257

 

              Florin:   +40722222797 

 

   Email: contact@renat.ro