Terapia Bowen este o terapie complementară care folosește mișcări delicate și precise pentru a stimula procesul natural de vindecare al organismului. Această terapie poate fi folosită pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv cancerul.

 

Cum funcționează terapia Bowen?

Terapia Bowen presupune aplicarea unei serii de mișcări delicate și precise pe mușchii, articulațiile și țesuturile moi ale corpului. Aceste mișcări sunt concepute pentru a restabili echilibrul și funcționarea normală a organismului.

 

Cum poate ajuta terapia Bowen persoanele cu cancer?

Terapia Bowen poate ajuta persoanele cu cancer în mai multe moduri:

  • Ameliorarea simptomelor fizice: Terapia Bowen poate ajuta la ameliorarea simptomelor fizice ale cancerului, cum ar fi durerea, oboseala, greața și vărsăturile. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea mobilității și a funcției articulare.
  • Reducerea stresului și a anxietății: Terapia Bowen poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății, care pot fi factori de risc pentru cancer. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și a calității vieții.
  • Reducerea efectelor secundare ale tratamentului cancerului: Terapia Bowen poate ajuta la reducerea efectelor secundare ale tratamentului cancerului, cum ar fi tulburările de somn, diareea și pierderea în greutate.

 

Terapia Bowen nu vindeca cancerul, dar poate imbunatatii calitatea vietii celui afectat de aceasta boala.

 

 

Terapia Bowen pentru cancer: cum poate ajuta

Logo ReNat

Contact

 

Adresa: Brasov, Calea Bucuresti 7 bl. 42

 

Telefon: Claudia +40722433257

 

              Florin:   +40722222797 

 

   Email: contact@renat.ro