Informațiile furnizate prin acest webiste nu sunt oferite că sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale.

Nimic din conținutul acestui website nu este destinat să fie utilizat pentru diagnostic sau tratament medical și nu este destinat să înlocuiască o relație individuală cu un profesionist calificat din domeniul sănătății. Solicitați întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament ce ține de sănătatea dumneavoastră fizică și mentală, inainte de incepe un nou tratament,  utilizare de produse, dienta sau unui program de fitnes.

Tips & Triks

Punctul Yin Tang.
Punctul de acupunctură situat în frunte se numește Yin Tang sau "Al Treilea Ochi". Yin Tang se află în mijlocul liniei dintre sprâncene, aproximativ la jumătatea distanței dintre marginea superioară a sprâncenei și rădăcina nasului.
Acest punct este considerat important în medicina tradițională chineză și este folosit pentru a trata diferite afecțiuni. Yin Tang este adesea asociat cu calmarea mintii și relaxarea sistemului nervos.Stimularea acestui punct poate ajuta la ameliorarea durerii de cap, a stresului, a anxietății și a insomniei. De asemenea, poate fi utilizat pentru a îmbunătăți concentrarea și claritatea mentală.
Acest punct poate fi stimulat cu ajutorul plasturilor fototerapeutici: Aeon, Alavida si Silent Night.
Cum ne ajută plasturii Aeon pentru avea un creier sănătos
Ce înseamnă să avem un creier sănătos?
starea sănătoasă a sistemului nervos
emisfere sincronizate - funcționarea optimă a creierului;
gândirea devine mai clară; idei noastre sunt din ce în ce mai bune; ne ascultăm mai des intuiția
Atunci când creierul nu funcționează cum trebuie apare un dezechilibru la nivel cerebral care duc la:
ravagii la nivel corporal
îmbătrânirea mult mai rapidă
probleme și dureri cronice care pot avansa în timp
nu putem dormi noaptea - ne trezim foarte des iar dimineața suntem foarte obosiți
oboseală cronică
devenim nervoși, iritabili cu cei din jurul nostru
apar simptome de tristețe, anxietate chiar depresie
devenim haotici și dezorganizați atât în viața de zi cu zi cât și la locul de muncă
Vrei să știi cum să combați toate aceste simptome și să ai un creier sănătos - eu am găsit soluția și chiar funcționează
Plasturii Aeon de la Life Wave aplicati timp de 24 de ore pe parcursul a 5 zile ne va aduce următoarele beneficii asupra corpului nostru
relaxare și liniste
somn profund și odihnitor
nivel de energie crescut
ne ajută să gândim limpede astfel încât să finalizăm toate sarcinile pe care le avem de făcut atât în viața de zi cu zi cât și la locul de muncă

Punctul de acupunctură LU1

se numește Zhongfu sau Punctul Mare Central și face parte din sistemul de meridiane în medicina tradițională chineză. Acest punct se găsește pe linia medioclaviculară, la nivelul primei coaste, în spațiul intercostal dintre prima și a doua coasta.
În medicina tradițională chineză, fiecare punct de acupunctură are un nume și o funcție specifică. Iată câteva informații despre punctul LU1:
Numele: Zhongfu (Punctul Mare Central)
Numărul și denumirea canalului energetic: LU1, canalul energetic al plămânilor (meridianul plămânilor)
Caracteristici: Punctul LU1 este considerat un punct important în tratamentul afecțiunilor plămânilor și al sistemului respirator.
Funcții principale: Acest punct are rolul de a deschide și de a regla fluxul de energie (Qi) în plămâni, precum și în piept și în zona toracică. Este adesea utilizat pentru a trata afecțiuni respiratorii, cum ar fi astmul, tusea, dispneea, bronșita, congestia toracică și alte probleme legate de sistemul respirator.
Punctul LU1 poate fi stimulat cu plasturilor Energy Engancer, Carnosina, Aeon si Glutathion.
 
Știi acel sentiment cald, euforic pe care îl ai atunci când flirtezi cu cineva de care ești atras? Acest sentiment este, de fapt, produs de eliberarea naturala a organismului de endorfine. Dar, după cum știm, acest efect nu durează foarte mult. Acum, prin intermediul plasturilor Nirvana, putem stimula producerea naturală de endorfine. Plasturii Nirvana au în la bază o tehnologie brevetată care îți îmbunătățește starea de spirit fără medicamente, substanțe chimice sau stimulatoare.
Stimulează endorfinele beta;
Îmbunătățesc starea de spirit fără medicamente.
Viața este o provocare pentru toată lumea și am putea să folosim cu toții, din când în când, un stimulent emoțional atunci când ne simțim la pământ. Putem fi mai fericiți? Nu este surprinzător că răspunsul la această întrebare este direct legat de chimia corpului.
"POARTA SPIRITULUI"
Punctul Shenmen, se află pe Meridianul Inimii.
Este cel mai bun punct pentru a armoniza spiritul (Shen) inimii.
Este situat sub pliul încheieturii mâinii, în dreptul degetului mic.
Calmează mintea în momente în care suntem prea anxioși, entuziasmați, nervoși sau neliniștiți.
De asemenea, poate fi utilizat în cazuri de insomnie, anxietate, isterie, pierderi de memorie, lene, tristețe, frica, palpitații, gât uscat, greață, lipsa de energie, senzație de frig și frică, sete de băuturi reci.
Masați-l cu degetul mare la ambele mâini, aplicând o presiune medie.
(Eu aleg sa folosesc plasturii Nirvana pentru a stimula acest punct ) 
Apoi respirați lent și profund.
Veți simți imediat o liniște sufletească."
Sursa: Poka Atilla

 Articulațiile umane sunt regenerative.

Proprietățile antiinflamatorii și imunomodulatorii ale celulelor regenerative din maduva osoasă facilitează regenerarea țesuturilor lezate și susținerea corpului în acest proces cu plasturi fototerapeutici și suplimente alimentare, rezultatele nu întârzie sa apară.Plasturii indicati sunt:#x39,#Aeon și #Glutation

 

Pozitiile de plasare a plasturilor

x39 deasupra rotulei genunchiului, aeon pe partea exterioară a genunchiului și glutation pe partea interioara,astfel încât sa formati un triunghi.

Articole - Filme - Informatii - Tips & Triks

14 august 2023
Despre infertilitate, sarcina, si bebelusi si despre cum ajuta terapia Bowen. https://www.youtube.com/watch?v=q3fme_XSjKA
23 iunie 2023
Minunatul nostru profesor Andrew Zoppos în cel mai recent interviu TV, despre Terapia Bowen https://www.youtube.com/watch?v=egQbeYqbwJc
22 iunie 2023
Constipatia reprezinta o afectiune a tubului digestiv prezenta la aproximativ 20-40% dintre persoanele de varsta adulta manifestata prin scaderea frecventei de eliminare a materiilor fecale sau eliminarea cu efort de
16 iunie 2023
In perioada graviditatii, femeile experimenteaza o multime de schimbari fizice si emotionale. Este important ca ele sa primeasca sprijin si ingrijire adecvata pentru a se simti confortabil si a mentine
Logo ReNat

Contact

 

Adresa: Brasov, Calea Bucuresti 7 bl. 42

 

Telefon: Claudia +40722433257

 

              Florin:   +40722222797 

 

   Email: contact@renat.ro