Pentru Companii

Prevenirea este mai buna decat tratarea!

Terapia Bowen

are efecte pozitive asupra sănătății și well-being-ului angajaților, reduce stresul, crește performanțele angajatilor.

Reduce absenteismul

Investiția în terapie Bowen poate duce la reducerea absenteismului și creșterea productivității angajaților, asa cum s-a intamplat in alte companii care au apelat la aceata terapie. Angajatii care absentau din motive medicale, datorita faptului ca li s-a imbunatatit sistemul imunitar, le-a fost afectata mai putin sanatatea. Diverse probleme medicale pe care le aveau au fost rezolvate sau ameliorate.

Reduce stresul

Nu toata lumea face fata la fel stresului dar sedintele de terapie Bowen ajuta la coborarea nivelului de stres al angajatlior, asta ducand la o productivitate mai buma. 

Va propunem o colaborare cu un specialist în terapie Bowen pentru a oferi demonstratii și sesiuni de terapie pentru angajați. Specialistii nostri sunt la nivel master si avansat, datorita cunostintelor si experientei in domeniul terapiei Bowen, va oferim un serviciu de calitate.

Va facem o oferta personalizata care sa se potriveasca nevoilor si bugetului companiei.

Propunem programe de implementare care sa se potriveasca cu rutina de lucru a companiei si sa permita angajatilor sa beneficieze de efectele pozitive ale terapiei Bowen, iar daca conditile o permit, terapia se poate face chiar la sediul companiei.

Oferim planuri de monitorizare si urmarire a progresului angajatilor, astfel incat managementul sa poata evalua efectele terapiei Bowen.

Pachete de Terapie Bowen pentru angajati

 

Pentru companii oferim pachete de terapie Bowen care sa ajute angajatii in problemele de sanatate specifice sau nu locului de munca.

Stresul este unul dintre factorii care afecteaza major organizatiile.

Angajatii care nu au probleme de sanatate, care au eliminat stresul, cu un sistem imunitar intarit, sunt mai eficienti, mai productivi, mai creativi.

Logo ReNat

Contact

 

Adresa: Brasov, Calea Bucuresti 7 bl. 42

 

Telefon: Claudia +40722433257

 

              Florin:   +40722222797 

 

   Email: contact@renat.ro