Din princiile stravechi ale acupuncturii, va prezentam notiuni generale despre energiile corpului uman,  organizate pe Meridiane si Canale Speciale, care va pot ajuta sa intelegeti unde si de ce se pun plasturii, pe un anumit punct, pentru ca sa produca efectul dorit, de ce uneori se fac miscari in terapia Bowen pe diversi muschi sau puncte de pe corp.

Recomandarea noastra este ca sa incepeti aplicarea plasturilor cu o detoxifiere a organismului. Din experienta propie dar si din informatiile pe care le primim inapoi de la cei care le folosesc, este utila si chiar necesara aceasta detoxifiere, care porneste imediat ce incepem sa folosim plasturii.

Un posibil efect este sa aveti o criza de vindecare ca raspuns la utilizarea lor, care este de fapt un raspuns al corpului la detoxifierea organismului.

Nu uitati sa beti multa apa, 35 ml de apa/kg corp, pentru ca apa este combustibilul plasturilor, ea este esentiala corpului, pune in miscare energiile dar si pentru a putea elimina toxinele astfel eliberate.

 Informațiile furnizate prin acest webiste nu sunt oferite că sfaturi medicale și nu trebuie considerate sfaturi medicale.

Nimic din conținutul acestui website nu este destinat să fie utilizat pentru diagnostic sau tratament medical și nu este destinat să înlocuiască o relație individuală cu un profesionist calificat din domeniul sănătății. Solicitați întotdeauna sfatul unui medic sau al unui alt profesionist calificat în domeniul sănătății cu privire la orice afecțiune sau tratament ce ține de sănătatea dumneavoastră fizică și mentală, inainte de incepe un nou tratament,  utilizare de produse, dienta sau unui program de fitnes.

Aceasta criza de vindecare poate sa apara si in cazul terapiei Bowen doar ca din experienta noastra este mult mai blanda, corpul trecand mai lent prin detoxifiere, facand acest lucru intr-o perioada mai lunga de timp.

Informatii despre energia subtila a corpului uman

Logo ReNat

Contact

 

Adresa: Brasov, Calea Bucuresti 7 bl. 42

 

Telefon: Claudia +40722433257

 

              Florin:   +40722222797 

 

   Email: contact@renat.ro